fbpx

Bónusz kupon

Légy egy jobb önmagad online tanfolyam

Mivel részt vettél a 7 napos Facebook kihíváson, ezért kedvezményes lehetőséggel, 5000 Ft-ért vehetsz részt a tanfolyamon.

Két módon tudsz jelentkezni. Ha átutalással szeretnél fizetni, akkor az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni. Ha viszont a Paypal-os fizetés neked egyszerűbb, akkor görgess az oldal aljára és kattints rár az ‘inkább Paypal-lal fizetnék’ gombra.

Fizetés átutalással

Az űrlapot kitöltve megkapom az adatokat, ami alapján kiállítom részedre a díjbekérőt. Ezt emailben fogod megkapni és amint beérkezik az átutalt összeg, 24 órán belül aktiválásra kerül a hozzáférésed a tanfolyamhoz.

Jelentkezés:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted nekem (kata@tanfolyam.mrazkata.com). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Mráz Katalin egyéni vállalkozóval kötöd (5000, Szolnok, Berszenyi Dániel utca 11.)
Fizetési feltételek: megrendelésed után 24 órán belül visszajelzést küldök a megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat.