fbpx
Önbizalom és önbecsülés titkos kódja

Az önbizalom és önbecsülés titkos kódja

Online tanfolyam

Az önbizalom olyan, mint egy híd amely összeköti a vágyainkat a tetteinkkel. Híd, melynek segítségével a gondolatainkat cselekvéssé tudjuk változtatni. 

Leginkább azt jelenti, hogy bátran szembe merünk nézni a kihívást jelentő helyzetekkel, hiszünk abban, hogy meg tudjuk csinálni és merünk a szívünkre hallgatni. 

Tisztában vagyunk a képességeinkkel és azoknak megfelelően döntünk – tiszteletben tartva a saját igényeinket, határainkat.

Ezt azonban nem mindig könnyű elérni.

Az önbizalom és önbecsülés titkos kódja tanfolyammal ennek megvalósításában szeretnék segíteni.

Több tényezőn múlik, hogy van-e, és mekkora az önbizalmunk – befolyásolják a gének, a környezetünk, az, ahogyan nevelkedtünk és amilyen mintákat magunkkal hoztunk gyerekkorunkból.

Van azonban két további, nagyon fontos, meghatározó tényezője is: a gondolkodásmódunk és a döntéseink. Ezek pedig változtathatók, fejleszthetők, alakíthatók – azzal pedig nagyon sokat tudunk tenni az önbizalmunk növeléséért.

A valódi önbizalom arról szól, hogy:

Nézd meg, hogyan épül fel az 'Önbizalom és önbecsülés titkos kódja' tanfolyam!

Az önbizalom összetevői, mit jelent önazonosnak lenni? 

Megnézzük, melyek az önbizalom összetevői és hogyan fejleszthetők – a kép jóval árnyaltabb annál, mint amit a hétköznapi nyelvhasználatban önbizalom alatt értünk.

Életnehezítők, önbizalomrombolók

Mit gondolsz, honnan eredhet az önbizalomhiányod? Ebben a leckében megnézzük miért nem hiszel magadban – megérted a mozgatórugóidat és látni fogod, hogy minden helyzetben megvan az a szabadságod, hogy átkeretezd a gondolataidat és másként tekints önmagadra.

Apró kihívások a mindennapokra, avagy a gyakorlás hatalma

A sikerélmények az önmagunkba vetett hitet erősítik. Inspiráló és gyakorlatias feladatokkal, kihívásokkal segítek abban, hogy a mindennapjaidba is be tudd építeni azokat a módszereket, amelyekkel fejleszteni, növelni tudod az önbizalmadat. 

A tanfolyam 3 videós leckét, az azokhoz tartozó elméletet, és munkafüzetet tartalmaz a leckékhez kapcsolódó feladatokkal. Valamint a kurzus mellé a témához kapcsolódó bónusz ajándékok is járnak. 

Ha úgy érzed, hogy szabadon, félelmek és kétségek nélkül szeretnél élni és haladni a céljaid felé, akkor szeretettel várlak a tanfolyamon😊!

A tanfolyam neked szól, ha:

Mi változik, ha elvégzed a tanfolyamot?

Ki vagyok én?

Mráz Kata vagyok, a Pszichológia és önismeret oldal szerzője. Pszichológus vagyok, és 2017. óta írom az oldalamra a blogcikkeket és azokat a tartalmakat, amelyekkel segíteni szeretnék a kisebb-nagyobb elakadásaitokban. 

Az utóbbi időben a közösségi médiában is aktívabb voltam,  az ottani posztjaimmal is hasonló a célom, mint az oldallal.

2020. novembere óta – amikor a kisfiam megszületett – egyéni klienseket kevésbé vállalok, de az ingyenesen letölthető anyagaimmal, a mini-kurzusokkal és a nagyobb tanfolyamokkal továbbra is szeretnék segíteni azoknak, akik szeretnének kapcsolódni önmagukhoz és újra megtalálni a belső szabadságukat. 

AB1A1926 scaled 1

Nézd meg, mit mondanak a résztvevők!

Nagyon tetszett az első tanfolyam is, amit megvásároltam tőled, és most ez is úgy érzem, nagyon sokat adott. Eddig nem tudtam pontosan, hogy miért is nem bízom magamban, de a tanfolyam rávilágított, hogy melyik az a területe az önbizalomnak, ami nálam problémás. Köszönöm!
V. Krisztina
Több módszerrel is próbálkoztam már korábban, de ahogy végighallgattam a videódat, nagyon sok dologra rájöttem saját magammal kapcsolatban. Nem utolsósorban pedig most már hinni tudok abban, hogy érdemes dolgozni magamon!
Á. Annamária
Csak ajánlani tudom mindenkinek a kurzust, aki szeretné felismerni és tudatosítani magában, hogy az önbizalom melyik aspektusán kellene változtatnia, és aki készen áll arra is, hogy ennek érdekében gyakoroljon, másként gondolkodjon. Nagyon köszönöm, szerintem újra és újra vissza fogok térni a feladatokhoz!
M-né H. Lívia

Csatlakozz az Önbizalom és önbecsülés titkos kódja tanfolyamhoz!

Ha jelentkezel, akkor az alábbiakat fogod megkapni:

  • Azonnali, és a csatlakozástól számított két évig hozzáférést az összes leckéhez és a menet közbeni frissítésekhez, új tartalmakhoz is;
  • Egy bevezetést és útmutatást a programhoz;
  • A leckékhez tartozó letölthető munkafüzeteket telis-tele elgondolkodtató és élvezetes feladatokkal;
  • Egy könnyen használható, szép kivitelezésű tanfolyami felületen tudsz majd a saját ütemedben haladni;
  • És végül bármikor fordulhatsz hozzám, ha elakadnál!

CSATLAKOZOM A TANFOLYAMHOZ!

Fizetés Paypal-lel

Ft 3590
  • Nem szükséges Paypal regisztráció a fizetéshez
  • Videós leckék és a leckéhez tartozó feladatok a munkafüzetben
  • Azonnali hozzáférés a tanfolyamhozz, bónusz feladatok, letölthető anyagok

Megrendelés átutalással

Arra is van lehetőséged, hogy átutalással fizesd ki a tanfolyam díját (3590 Ft).

Az űrlapot kitöltve megkapom az adatokat, ami alapján kiállítom részedre a számlát. Ezt emailben fogod megkapni és amint beérkezik az átutalt összeg, 24 órán belül aktiválásra kerül a hozzáférésed a tanfolyamhoz.

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrõl szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted nekem (kata@tanfolyam.mrazkata.com). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással Mráz Katalin egyéni vállalkozóval kötöd (5000, Szolnok, Berzsenyi Dániel utca 11.)
Fizetési feltételek: megrendelésed után 24 órán belül visszajelzést küldök a megrendelés adatairól, valamint elküldöm a fizetési információkat.

Gyakran ismételt kérdések

Fizetni bankkártyával, PayPal-lal vagy átutalással tudsz. Természetesen nem gond, ha nincs PayPal fiókod – ez esetben csak a kért adatokat kell megadnod. Így a fizetés a lehető leggyorsabb, és a tanfolyamhoz is azonnal hozzáférhetsz.

Igen, teljesen biztonságos. A bankkártyád adatait pedig sem én, sem mások nem láthatják, nem lesznek sehol eltárolva – erről egy teljesen biztonságos külső szerver gondoskodik. A mechanizmus hasonló ahhoz, mint amikor online vásárolsz vagy befizeted a számláidat – ott sem kell tartanod attól, hogy az adataid illetéktelen kezekbe kerülnek.

A jelentkezés után azonnal megkapod az összes leckét és innentől kezdve a saját ütemedben haladhatsz. Amint a befizetésed megérkezik kapsz egy üdvözlő emailt és máris elkezdheted a programot. 

A program leckéihez a jelentkezés után két évig hozzáférhetsz. Lehetnek olyan élethelyzetek, amikor nem tudsz vele foglalkozni, de később bármikor visszatérhetsz hozzá!

Természetesen😊 Örömmel fogadom a kérdéseidet a kata@tanfolyam.mrazkata.com email címen, és igyekszem gyorsan válaszolni!